+31 (0)6-18974725contact@impact4roi.nl

hDe inhoud van uw online kanalen bepalen sterk of u uw doelgroepen aanspreekt, overtuigt en bindt. En misschien nog belangrijker: hen aanzet tot de acties die u wilt. Of dit nu online verkopen is of versterken van u merken voor offline interacties. Afhankelijk van uw doelstellingen zal de layout en navigatie door uw online kanalen ontworpen moeten worden. En daarna de inhoud ervan. En dat is vaak een hele klus. Consistentie, juiste toon en beleving zijn zijn essentieel voor het succes. Ook belangrijk is dat de teksten en plaatjes bijdragen aan de online vindbaarheid van uw kanalen.

Communicatie & online inhoud

  1. Wat zijn de doelstellingen voor uw online kanalen?: Allen uw merk versterken? Alleen offline verkoop stimuleren of ook online? Dit heeft sterke invloed op het taalgebruik, beelden en diepgang van de aangeboden informatie.
  2. Wat is de taal die u wilt gebruiken? Door de communiceren in de taal van uw doelgroep en uw merk wint u de klanten die bij uw merk passen. Door deze ‘taal’ goed vast te leggen kan die krachtig en consistent worden toegepast in uw online kanalen.
  3. Wat is de breedte en diepgang van de aan te bieden informatie? Zo wil u misschien dat zij direct bestellen enkan een korte trigger of zelfs alleen plaatjes een goede keuze zijn. Of vooral om contact op te nemen met uw organisatie dan compact teksten.
  4. Wat is de communicatie bij de interactie met uw bezoekers? Hoe u communiceert met uw bezoekers nadat zij online reageren bepaalt of zij uw merk en producten gaan bepalen. En wel of niet loyaal zijn.

Bij een nieuwe online implementatie is het creëren van nieuwe inhoud een enorme uitdaging. Zeker om deze consistent te laten zijn, bijdraagt aan uw doelstellingen en uw online vindbaarheid. Graag werken wij samen met onze klanten om snel de nieuwe of aangepaste inhoud op te leveren.

Menu