+31 (0)6-18974725contact@impact4roi.nl

Uw webshop moet uw merk versterken en zorgen voor optimale verkoop door hoge conversie van uw bezoekers. Uw succes begint bij het gevonden worden door uw doelgroepen. Daarna hoe u hen blijft boeien en erin slaagt hun aankopen bij u te plaatsen.

klanten kiezen met hun onderbewuste… en verklaren dat daarna rationeel

De mening van uw klanten is belangrijk, alleen blijkt uit onderzoek dat zij veel minder goed hun eigen gedrag begrijpen dan ze zelf denken. Hoe dan wel komen tot een effectieve layout en flow door uw website? Door gebruik te maken van de laatste inzichten hoe hun (onderbewuste) beslissingsprocessen verlopen en wat belangrijk is voor hun loyaliteit.

Onze uitgangspunten voor succesvolle webshops

Bij het maken van uw webshop wordt rekening gehouden met tal van richtlijnen en theorieën. Het gebruiksgemak van uw webshop speelt hierbij een zeer grote rol. Dit wordt bepaald door een aantal factoren, waaronder een logische vlakverdeling, typografische consistentie, structurering van de navigatie, en de functies van kleuren.

Alle belangrijke zaken moeten binnen de webshop een voor de bezoeker logische en duidelijke plek hebben. Anders raakt de bezoeker de weg kwijt en haakt hij af… en dat kost u omzet.

Door bij het maken van uw webshop met al deze punten rekening te houden krijgt uw webshop de juiste professionele uitstraling waarmee u uw doelstellingen op het internet waar kunt maken.

Meten = weten. Onderbuikgevoel werkt niet meer

Uit onderzoek blijkt dat zelf de meest doorgewinterde online specialist niet altijd kan voorspellen welke layout, kleurstelling en communicatie klanten meer laat kopen. Hun gedrag meten met verschillende implementatie kan wel. Bijvoorbeeld door in verschillende delen van het land iets afwijkende implementaties te laten draaien. En daarna voor heel Nederland de meest succesvolle door te voeren.

Menu