+31 (0)6-18974725contact@impact4roi.nl

aanpakDe resultaten voor onze klanten staan voorop. En wat wij hierin kunnen bijdragen vanuit onze passie en expertise. Voor ons start het gesprek dan ook precies hier:

 1. Op welke gebieden wil een organisatie versneld resultaten boeken?
 2. Op welke gebieden kunnen wij hoe hieraan bijdragen?

Doelgericht, praktisch & no-nonse

Wij gaan voor tevreden klanten met concrete resultaten. Daarom werken vanuit duidelijke doelstellingen, scope met projectmatige aanpak. Wij stemmen hierin voortdurend de voortgang en resultaten met onzet opdrachtgevers af.

 1. Doelstellingen & scope
  Wij spreken met onze klanten duidelijk af welke resultaten we gaan realiseren en op welke gebieden. Voorbeelden van resultaatgebieden: ROI, merk versterken en klantbeleving.
 2. Plan van aanpak
  Om op een prettige, efficiënte een effectieve manier samen met onze klanten een project uit te voeren, vraag duidelijke afspraken wie wat wanneer oplevert. En natuurlijk met welke succescriteria na elke fase. Ons uitgangspunt hierbij is: praktische en eenvoudige aanpak, regelmatige afstemming met opdrachtgevers en teamleden gecombineeerd met heldere communicatie.
 3. Ontwikkeling
  Het ontwikkelingstraject start met een kick off van het projectteam. Tijdens deze sessie worden de doelstellingen, mogelijke faseringe, tijdslijnen en acties van een ieder besproken. Tijdens het ontwikkelingstraject zal regelmatige rapportage naar de opdrachtgever en team verstuurd worden. Hierbij zal telkens op de doelstellingen, tijdslijnen en budget gestuurd worden.
 4. Uitrol
  Nadat de ontwikkeling is getest dan wel goedgekeurd, zal de uitrol volgens plan worden uitgevoerd. Mogelijk zal aan de hand van de beoordeling van testgroepen, zoals een aantal geseleerde klanten, de uitrol beoordeeld worden. Bij grotere projecten heeft het vaak onze voorkeur om iteratief zaken te ontwikkelen en uit te rollen.
 5. Evaluatie en ondersteuning
  De de afronding van de afgesproken ontwikkelingen en uitrol hiervan zullen we samen met de klant het project evalueren. Mogelijk met het starten van verdere ondersteuning bij het gebruik van de ontwikkelde zaken of verdere ontwikkelingen.

Advies, online implementaties en abonnementen

Voor onze klanten bieden wij de volgende type dienstverlening:

 1. Advies over het versterken van hun merken en online implementaties
 2. Implementaties van online oplossingen die zij zelf of ons in beheer geven
 3. Abonnementen op modules zoals die van online generatie van offertes.
 4. Uitvoer van online analyses en promoties
Menu